Interne testen

 

Plugins updates check

Plugins checken of alles up-to-date is.

Check de versie van je WordPress website om te kijken of je niet achterloopt op de nieuwe updates. Updates zorgen ervoor dat je website te alle tijde in een omgeving draait die veilig, snel en up-to-date is.

[xmlrpc_checker_shortcode]

XLMrpc checker

[restapi_checker_shortcode]

RestAPI checker

Check of jouw domein gebruik maakt van SPF en DMARC

WordPress inlog risico’s

Check of de wp-admin veilig is zoals: inlogpogingen en twee factor authenticatie.

Check hoe veilig jouw webhosting is. Vanaf 75% is jouw server technisch afdoende veilig ingericht. Is cybersecurity jouw werkveld, dan is het verstandig om de score boven de 85% te krijgen.

Check of jouw mail als spam wordt gezien. Bij scores vanaf 8 punten mag je er vanuit gaan dat mail altijd aankomt. Doe deze test voor jouw website formulieren en jouw mail software op jouw computer en/of smartphone. Die scores kunnen namelijk verschillen.

Check de snelheid van jouw website. Google kijkt voor SEO naar de prestaties op het tabblad mobiel. Een snellere website helpt je hoger komen in Google en zorgt voor een hogere kwaliteitswaardering bij jouw bezoeker. 

Blij met onze tips? Deel deze pagina dan met jouw vrienden en relaties. Een veilige en snelle website is belangrijk voor iedere onderneming.