Mijn WordPress website is gehackt!

Mijn WordPress website is offline!

Risicoprofiel van WordPress websites.

Heb jij ook het gevoel dat jouw website te klein is om gehackt te worden?

Hoe groot is de kans dat uw website wordt gehackt? Misschien niet zo heel groot? We hebben slecht nieuws. Iedere website is interessant.

Hieronder leggen we uit waarom. En is iedere webiste te hacken? Ja, ook! Maar bij WebsiteNazorg.nl maken we het zo moeilijk mogelijk om sites te hacken. En dan is de kans groot het gros van de hackers uw website overslaat.

Websites met veel verkeer

Websites met veel verkeer zijn een interessant doel omdat ze in korte tijd veel malware kunnen verspreiden. Bovendien hebben ze veelal een goede waardering in de zoekmachines. Ideaal voor een clandestine SEO campagne. Echter, drukke websites worden doorgaans ook goed beheerd. Hacks vallen doorgaans snel op. Een hacker moet dus in weinig tijd zijn investering terugverdienen.

Webshops

Webshops zijn een logisch doel voor hackers. Zeker als het gaat omĀ diefstal van persoonsgegevens. Zelfs als uw website geen credit card nummers opslaat, is de database zeer gewild. U wilt niet nalatig zijn in het beveiligen van deze persoonsgegevens.

Websites met weinig verkeer

Ook de website van de bakker op de hoek of de badmintonvereniging loopt gevaar op hackers. Dit soort websites is doorgaans niet vakkundig beschermd, dus gemakkelijk op in te breken. Doordat deze websites doorgaans weinig onderhoud krijgen is dat gemakkelijk en duurt het doorgaans lang tot de hack is gezien. Dit soort hacks zijn interessant voor het uitvoeren van DDOS aanvallen op andere sites, het verzenden van SPAM, het draaien van SEO campagnes etc.

100% veilig bestaat niet

In tegenstelling tot andere diensten gaan we niet claimen dat wij uw website 100% kunnen beveiligen tegen hackers. Zelfs grote banken met grote beveiligingsteams worden met regelmaat door hackers gepakt, dus wie zijn wij?

Maar het gros van de hackers hebben amper technische kennis. Zogenaamde scriptkiddies die afhankelijk zijn van een stukje software dat ze hebben gedownload. Met de beveiliging van WebsiteNazorg moet een hacker echt van goede huizen komen, dus zullen de meesten geen tijd in uw website willen steken.

Wettelijk verplicht

De Algemene Verordening Persoonsgegevens stelt dat u verantwoordelijk bent voor een veilige website. De wetgever verwacht dus dat u in ieder geval uw best doet. WebsiteNazorg.nl zorgt hiervoor.

U bent ook verplicht om te checken of uw dienstverleners zorgvuldig omgaan met de toegang tot de persoonsgegevens die mogelijk op uw website aanwezig zijn. Daarom krijgt u van ons maandelijks rapportages waarmee U kunt aantonen altijd zicht te hebben op onze inspanningen.

Laat het WordPress onderhoud aan experts over.

Laat uw WordPress website vakkundig beveiligen en onderhouden door onze Nederlandse experts. Wij zorgen voor een naadloze samenwerking met uw webdesigner.

× Hoe kunnen we je helpen?