WordPress Versnellen met WP SpeedCore

Ons 90-puntenprogramma om WordPress te versnellen

Bouw een betere gebruikersbeleving die de conversie op jouw website vergroot. Waarmee je harder in Google stijgt. Waarmee je minder kosten hebt aan advertenties in Google en waardoor je minder snel jouw webhosting hoeft te upgraden. Het versnellen van WordPress Websites is relatief goedkoop en levert enorme voordelen op.

Google PageSpeed Insights Score 99

Eigen ontwikkeling

Het 90-puntenprogramma om WordPress te versnellen is intern ontwikkeld. Daarin passen onze speed experts niet alleen WordPress aan, maar maken ze ook veranderingen aan de server configuratie, databases en andere zaken. Op die manier bouwen ze aan een synergie tussen de website en de beschikbare mogelijkheden van de webserver. Op een goed geoptimaliseerde website kun je tot 80% meer bezoekers verwerken met dezelfde webhosting.

Iedere maand investeren we tijd om ons WP SpeedCore programma en de technologie er achter te verbeteren. Wij groeien mee met de technologie en eisen van Google.

De 4 voordelen van snellere websites

1. Verhoogt conversies

2. Stijg sneller in SEO

3. Bespaar op SEA

4. Bespaar op  webhosting

Hoe we werken

  1. Vooraf doen wij een scan van jouw webhosting om te kijken in hoeverre de investering in versnelling lonend zal zijn.
  2. Onze speed expert brengt belangrijke functies in kaart en maakt enkele screenshots om te kunnen valideren dat de website na de versnelling nog steeds naar verwachting functioneert. 
  3. Indien nodig zal de expert overleg voeren over externe bronnen die worden ingeladen en eventuele andere optimalisaties die impact kunnen hebben op vormgeving en/of functionaliteit ten opzichte van jouw scores in Google PageSpeed Insights.
  4. We leveren de versnelde website op met de vraag aan jou om nog eens goed na te lopen of alles nog goed werkt. Blijken er nog problemen te zijn, lossen we die op.

Wat we niet doen

  1. We zullen nooit garanties geven op scores in Google PageSpeed Insights. We werken niet met software die de scores kunstmatig beïnvloed omdat Google zelf rekent met echte meetdata van Chrome gebruikers. We willen dus een eerlijk resultaat neerzetten.
  2. We zullen nooit raporteren op de ‘desktop’ scores van Google PageSpeed Insights. Die zijn zeer gemakkelijk te verbeteren. Echter weten we ook dat Google daar niet mee rekent.
  3. Bij gebruik van slechte thema’s en plugins zullen we die nooit herbouwen. Dat past eenvoudigweg niet in het prijskaartje. Mocht er veel winst te behalen zijn in een stukje ombouw, zullen we hier een offerte voor afgeven.  

Vaste prijs garantie €349,- of gratis!

We zijn overtuigd van onze speed experts. Daarom geven we een vaste prijsgarantie op onze WordPress versnelling. In deze prijs zitten ook alle eventuele licenties voor plugins en technologie van derden. Alles is dus netjes afgedekt. Is jouw website onderdeel van ons Managed WordPress AI programma, dan krijg je in veel gevallen gratis WordPress versnelling.

Bonus bijwerking

Arbeidsproductiviteit heeft in veel gevallen te lijden onder trage websites. Zeker voor webshop managers die een groot deel van hun uren op jaarbasis verliezen aan het wachten tot pagina’s geladen zijn. Binnen het optimalisatieproces is één van de bijwerkingen dat ook de backend van WordPress flink sneller kan worden. Ook hier is de investering in een versnelling vaak al snel terugverdient. 

Hoevaak herhalen?

Net als jouw website, blijft ook Google zich ontwikkelen. We adviseren om de versnelling jaarlijks te herhalen. Binnen Managed WordPress AI is het herhalen van WordPress versnelling in veel gevallen onderdeel van de service. 

× Heb je hulp nodig?