Ik ben gehacktMijn website is offlineWordPress Hulp

WordPress Versnelling

Snellere websites hebben een lagere marketinginspanning nodig

In 2010 introduceerde Google haar PageSpeed Insights. Sinds de introductie van PageSpeed Insights is WebsiteNazorg betrokken bij het optimaliseren van WordPress websites. Voor we aan de slag gaan, doen we altijd eerst een check op jouw webhosting om te kijken of onze inspanningen voldoende renderen.

Hogere conversie

Snelle websites leveren een betere gebruiksbeleving voor de bezoeker. Door deze betere gebruiksbeleving converteren bezoekers sneller. Ongeacht of het gaat om een webshop of een CTA op een reguliere website.

Lagere investering in SEO

WordPress websites die goed scoren op de core web vitals van Google krijgen een boost in de zoekresultaten. Hierdoor is de investering in SEO en bijbehorende marketingactiviteiten als linkbuilding een stuk lager. Een SEO campagne is na snelheidsoptimalisatie effectiever dan daarvoor.

Lagere investering in SEA

Advertentienetwerken snappen dat een snellere website tot een hogere conversie zal leiden. Ze snappen ook dat een ondernemer die beter rendeert, langer en in potentie met grotere budgetten zal gaan adverteren. De AI achter advertentienetwerken zal doorgaans geneigd zijn om tegen hetzelfde budget een gunstiger positie te geven aan een snelle website.

Lagere personeelskosten

Het versnellen van een website heeft ook een belangrijk neveneffect. Afhankelijk van de webhosting, pakken we in veel gevallen ook de versnelling van de backend van de website mee. Personeel werkt hierdoor gemotiveerder en sneller, waardoor op ook daar minder kosten weglekken.

In het kort

WordPress Versnelling aanvragen

Het performance team van WebsiteNazorg.nl zit klaar om jouw WordPress website te versnellen. Doorlooptijd ligt doorgaans op twee werkdagen.

Vaste prijs garantie €297

(resellerkorting mogelijk)