WordPress CO2 Reductie

Websites stoten CO2 uit, zullen we dit verminderen?

Als ondernemer ben je druk bezig met het klimaat. Je hebt een groen energiecontract. Koopt computers met gerecyclede materialen erin en doneert aan het goede doel. Ondertussen staat jouw website 24/7 energie te verstoken om jouw bezoekers te bedienen. En daar kunnen we enorme CO2 reducties realiseren.

Het goede voorbeeld zetten we zelf

Anno 2023 willen we als organisatie het voorbeeld zijn voor klimaat bewust online ondernemen. Onze website behoort inmiddels tot de 9% minst CO2 producerende websites ter wereld. We stoten nog maar 0,09 gram CO2 per bezoeker uit en dat doen we netjes op groene stroom op een server die we hebben opgeknapt en (zoals je merkt) echt lekker snel en betrouwbaar is.

Hoe we werken

  1. Vooraf doen wij een scan van jouw webhosting om te kijken in hoeverre de investering in CO2 reductie lonend zal zijn.
  2. Onze CO2 expert brengt belangrijke functies in kaart en maakt enkele screenshots om te kunnen valideren dat de website na de versnelling nog steeds naar verwachting functioneert. 
  3. Indien nodig zal de expert overleg voeren over externe bronnen die worden ingeladen en eventuele andere optimalisaties die impact kunnen hebben op vormgeving en/of functionaliteit ten opzichte van jouw CO2 productie.
  4. We leveren de verbeterde website op met de vraag aan jou om nog eens goed na te lopen of alles nog goed werkt. Blijken er nog problemen te zijn, lossen we die op.

Wat we niet doen

  1. We zullen nooit garanties geven op scores in Google PageSpeed Insights. We werken niet met software die de scores kunstmatig beïnvloed omdat Google zelf rekent met echte meetdata van Chrome gebruikers. We willen dus een eerlijk resultaat neerzetten.
  2. We zullen nooit raporteren op de ‘desktop’ scores van Google PageSpeed Insights. Die zijn zeer gemakkelijk te verbeteren. Echter weten we ook dat Google daar niet mee rekent.
  3. Bij gebruik van slechte thema’s en plugins zullen we die nooit herbouwen. Dat past eenvoudigweg niet in het prijskaartje. Mocht er veel winst te behalen zijn in een stukje ombouw, zullen we hier een offerte voor afgeven.  

Vaste prijs garantie €349,- of gratis!

We zijn overtuigd van onze speed experts. Daarom geven we een vaste prijsgarantie op onze WordPress versnelling. In deze prijs zitten ook alle eventuele licenties voor plugins en technologie van derden. Alles is dus netjes afgedekt. Is jouw website onderdeel van ons Managed WordPress AI programma, dan krijg je in veel gevallen gratis WordPress versnelling.

× Heb je hulp nodig?