Managed WordPress Webhosting

Webhosting ontwikkeld voor webdesigners en marketeers

Onze 2.2GHz webservers zijn ontwikkeld voor het vlot op het scherm zetten van reguliere WordPress websites. Voor WooCommerce webshops en WordPress websites die echt moeten racen, hebben we ons 3GHz aanbod. Die servers zijn standaard met Varnish Cache en CDN uitgerust.

Alle servers staan 100% onder Nederlands beheer, dus de privacy is goed geregeld.  Wij regelen al het onderhoud aan de servers en zorgen dat deze goed beveiligd zijn. Bovendien werken we met containers om websites van elkaar te scheiden, zodat ze bij problemen elkaar niet kunnen infecteren of offline halen.

Verwacht je meerdere bezoekers tegelijk? Dan is het verstandig om extra processors aan te schaffen. Let op, ons scale-up aanbod is per website slechts eenmalig te activeren.

2.2GHz 3GHz
Locatie
Amsterdam
Amsterdam
vCPU
2x 2.2GHz Intel Xeon
2x 3.0GHz Intel Xeon
RAM (geheugen)
2GB DDR3
2GB DDR4
Opslag
5GB SSD
5GB NVME SSD
Redis Cache
128MB
128MB
PHP Memcached
PHP OPcache
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Databases
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mail adressen
Onbeperkt
Onbeperkt
DirectAdmin
Installatron
Dagelijkse backup
1-klik restore
Varnish Cache
SSL
SSH
CDN (via CDN77)
Kosten per maand
€12
€24
Gratis Migratie
Groene stroom
Extra's 2.2GHz 3GHz
per vCPU
€5
€7
Per GB RAM
€5
€7
Per 5GB Opslag
€5
€5
Scale-up Deal: +2vCPU +2GB RAM +5GB Opslag (eenmalig)
€12
€14

Smart Support Desk

Zoals je van ons mag verwachten, hebben we erg goed nagedacht over de ondersteuning van onze webhosting. Wanneer er storingen zijn die voortkomen uit de hardware, het netwerk of de DirectAdmin installatie (met alle sub-onderdelen) is ondersteuning helemaal gratis. Bij problemen door gebruik (ongelukjes/foutjes) rekenen we ons reguliere ondersteuningstarief zoals we dit ook bij websites op andere servers doen. Doordat we per minuut rekenen en sneller toegang hebben tot jouw site op onze server, pak je onder de streep toch een stuk kostenvoordeel ten opzichte van klanten die niet op onze servers hosten.

× Heb je hulp nodig?