Oplossingen voor webdesigners en bureaus

Bij WebsiteNazorg.nl zijn we er niet alleen voor jouw klant. We zijn er ook voor jou. Loop je vast in een project, kun je er op vertrouwen dat we je verder helpen. 

Jouw  klanten ontzorgen

We kennen het verhaal. Je bouwt een prachtige website, maar de klant vergeet stelselmatig deze te onderhouden. Wordt de site gehackt, of werken bepaalde delen niet meer, komt de klant bij jou terug met de problemen. Het gevolg? Een zenuwachtige of misschien boze klant en dat is nooit goed voor de relatie.

De mensen achter deze dienst hebben jaren websites geproduceerd en kennen de problematiek. Met WebsiteNazorg willen we je hierin ondersteunen. Ondersteunen op zo’n manier dat de relatie tussen jou en jouw klant goed blijft. Daarnaast verzeker je jezelf van een mooie, gelijkmatige inkomstenbron. We noemen dit onderhoud voor webdesigners en reclamebureaus.

Niet onbelangrijk, we zijn een Nederlands bedrijf en we werken vanuit Nederland. Wij outsourcen niet.

Jouw verdienmodellen

Affiliate Inkomsten

De meest gemakkelijke manier om via WebsiteNazorg jezelf te verzekeren van inkomsten is door simpelweg affiliate te worden. Jij meldt jouw klant bij ons aan. Wij factureren en communiceren direct met jouw klant. Natuurlijk krijg jij een deel van de omzet terug.

We doen niet aan hoge, éénmalige commissies. We weten dat een stabiele inkomstenbron belangrijk is en we geloven in lange relaties. Daarom krijg je een percentage van de omzet die we maandelijks van jouw klanten ontvangen. Ieder kwartaal krijg je een overzicht en op basis daarvan mag jij ons factureren.

OEM Aanbod

Wil je helemaal niet dat jouw klant weet dat wij het onderhoud voor jouw klant uitvoeren? Geen enkel probleem. In dat geval werken we OEM oftewel, onder eigen merk. Jij ontvang alle onderhoudsoverzichten en jij ontvangt iedere maand van ons een rekening voor de afgenomen abonnementen. Jij kan zelf bepalen wat je communiceert aan jouw klant en wat je jouw klant rekent voor onze diensten. Jij hebt dus de volledige controle over de relatie met de klant en over jouw marge.

Nieuwe opdrachten

We willen niet alleen de relatie tussen jou en jouw klant in stand houden, maar we gunnen je ook meer werk. Omdat jij ons ook meer werk oplevert. We maken een overzicht van alle webdesigners en bureaus waarmee we samenwerken. Vraagt een klant ons om een offerte voor een nieuwe website of andere werkzaamheden dan ons onderhoud, sturen we deze door naar de drie dichtstbijzijnde webdesigners. Jouw groei is onze groei.

Gratis proefpakketten bij oplevering nieuwe websites

Voor aangesloten webdesigners en bureaus hebben we nog een mooie aanbieding. Al jouw klanten mogen drie maanden gratis gebruik maken van ons essential abonnement. Zie het als een digitale goodiebag bij oplevering van jouw project. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwe klant bij ons aanmelden en aangeven dat de klant het proefpakket krijgt. Het pakket stopt automatisch na drie maanden. Jouw klant zit dus nergens aan vast. Netjes toch? Wil je toch liever het Premium pakket aanbieden? Dan betaal je voor de periode eenmalig het prijsverschil.

Gratis thema’s en plugins

Wanneer wij jouw klant beveiligen en onderhouden, zijn wij gemachtigd onze licenties bij jouw klant te activeren. Als webdesigner verlaag je hiermee jouw out-of-pocket kosten. Licenties voor populaire plugins en thema’s als Elementor, Divi, WPML, Formidable Forms, hoef jij niet meer aan te schaffen. Informeer naar de complete lijst aan licenties die wij kunnen activeren.

Voor deze thema’s en plugins verstrekken we licenties codes die geldig blijven zolang het abonnement bij ons loopt.

× Hoe kunnen we je helpen?