Gratis WordPress Plugins

Wij geloven dat geven loont. Daarom geven we graag iets terug aan de WordPress community. Veel van de tools die we ontwikkelen voor onze klanten, maken we open-source beschikbaar. Samen bouwen we immers aan een beter internet.

Gratis WordPress Plugins

We hebben een aantal WordPress plugins ontwikkeld die gratis aangeboden worden aan webdesigners. We hopen jullie leven daarmee een stuk gemakkelijker te maken.

WP SEO Auto Linker

Deze plugin maakt het gemakkelijker corner stone content op te bouwen. Je definieert simpelweg de belangrijke URL’s en de keywords waarop het systeem automatisch links moet plaatsen. Ideaal voor grote websites.

Download via WordPress Plugin Repository

WP Switch Clean Updates On

Bij iedere grote release van WordPress (denk aan 5.0 en 5.3) levert WordPress opnieuw alle standaard thema’s mee. Deze plugin blokkeert die installatie. Daardoor blijft de code op jouw server schoner en blijven back-ups kleiner.

Download via WordPress Plugin Repository

WP Switch Admin Email Verification Off (nieuw voor WordPress 5.3!)

Sinds WordPress 5.3 voert het systeem iedere paar maanden een check uit of het e-mail adres van de admin nog in gebruik is. Met deze plugin schakel je deze check uit. Het is een plugin waar nauwelijks code in zit. Snel, stabiel en veilig.

Download Direct

× Hoe kan ik je helpen?