Gratis WordPress tools voor Webdesigners.

Omdat we jullie graag ondersteunen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Bij WebsiteNazorg houden we van webdesigners. Deze liefde maken we graag duidelijk met gratis tools. Naarmate onze organisatie groeit, groeien ook de hulpmiddelen die we aan Nederlandse webmasters beschikbaar stellen.

WordPress Kennisbank

Een goed voorbeeld is onze kennisbank. Hier gaan we handige tutorials maken voor WordPress gebruikers die hun eerste stapjes zetten, maar eerst denken we aan jullie. Dit doen we met een serie video’s en tutorials over hoe je als webdesigner veelvoorkomende problemen met WordPress oplost. Check dus onze WordPress Kennisbank.

Gratis WordPress Plugins

We hebben een aantal WordPress plugins ontwikkeld die gratis aangeboden worden aan webdesigners. We hopen jullie leven daarmee een stuk gemakkelijker te maken.

WP SEO Auto Linker

Deze plugin maakt het gemakkelijker corner stone content op te bouwen. Je definieert simpelweg de belangrijke URL’s en de keywords waarop het systeem automatisch links moet plaatsen. Ideaal voor grote websites.

Download via WordPress Plugin Repository

WP Switch Clean Updates On

Bij iedere grote release van WordPress (denk aan 5.0 en 5.3) levert WordPress opnieuw alle standaard thema’s mee. Deze plugin blokkeert die installatie. Daardoor blijft de code op jouw server schoner en blijven back-ups kleiner.

Download via WordPress Plugin Repository

WP Switch Admin Email Verification Off (nieuw voor WordPress 5.3!)

Sinds WordPress 5.3 voert het systeem iedere paar maanden een check uit of het e-mail adres van de admin nog in gebruik is. Met deze plugin schakel je deze check uit. Het is een plugin waar nauwelijks code in zit. Snel, stabiel en veilig.

Download Direct

2020 | Nieuwe, gratis tools

In 2020 zijn we van plan een revolutionaire manier van het werken met plugins te lanceren. Dit wordt een groot, internationaal project. Aangesloten webdesigners en media bureaus zullen als eerste hiervan op de hoogte worden gesteld.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
× Hoe kunnen we je helpen?