Gratis WordPress Plugins

Wij geloven dat geven loont. Bovendien laten we graag zien dat we met jou meedenken, zodat jij betere en veiligere websites met WordPress kunt bouwen. Voor je aan de slag gaat met onze gratis WordPress plugins, is het handig dat je het volgende even leest.

Belangrijk

De basisregel voor WordPress performance en beveiliging is om zo min mogelijk plugins te gebruiken. Met onze plugins werken we net de andere kant op. Onze plugins bevatten geen scripts om te updaten, instellingenmenu’s te laten zien of jouw dashboard vol te spammen met lelijke notificaties. Het gros van de plugins bevat niet meer dan 5 regels code. Dat is dus super snel en super veilig.

Het kan altijd zo zijn dat een plugin van ons botst met een andere plugin of thema dat je zelf gebruikt. Debuggen is heel gemakkelijk. Activeer ze één voor één en check of jouw site nog naar behoren werkt. Als iets het niet doet, deactiveer je de laatst geactiveerde plugin gewoon weer. We kunnen het niet gemakkelijker en veiliger maken dan dit.

Het gebruik van onze plugins is altijd voor eigen risico. Ze zijn open source, dus voel je vrij om ze uit te breiden. Wil je na het downloaden van onze plugins een veiligheidsscan doen? Dan adviseren wij VIRUSTOTAL te gebruiken. Een gratis virus scanner voor WordPress plugins en thema’s.

WordPress Security Suite

Met de standaard login foutmelding verraadt WordPress dat de username goed of fout is. Deze plugin vervangt de standaard foutmelding voor een meer algemene foutmelding.

Download nu

Schakelt de mogelijkheid voor derden om te verbinden via applicatie wachtwoorden helemaal uit.

Download nu

Schakelt de standaard mogelijkheid om vanuit wp-admin bestanden en thema’s te bewerken uit.

Download nu

Schakelt de mogelijkheid voor derden om te verbinden via REST API helemaal uit.

Download nu

Verwijdert zo veel mogelijk referenties naar het versienummer van WordPress en de plugins die je gebruikt. Zo wordt het lastiger om te detecteren of jouw website verouderde software draait en welke exploits daarmee te gebruiken zijn op jouw website.

Download nu

Schakelt de mogelijkheid voor derden om te verbinden via XML-RPC helemaal uit.

Download nu

Aanbieding

Laat jouw WordPress websites ‘hardenen’ door de pro’s. Onze medewerkers installeren alle nodige plugins en passen de nodige configuraties aan op jouw webserver voor een all-in prijs van €225.

WordPress Development Tools

Geeft jouw website problemen wanneer full site editing aan staat? Deze plugin schakelt WordPress terug naar de oude interface en lost hiermee veel compatibiliteitsproblemen op.

Download nu

Deze plugin schakelt de Gutenberg block editor van WordPress uit en verwijdert ook alle code voor block stijlen. Dit doen we met 91% minder code dan de officiële Classic Editor plugin.

Download nu

Bij iedere grote update, heeft WordPress de neiging om ook nieuwe, eigen twenty* thema’s op jouw site te installeren, ook al gebruik je ze niet. Deze plugin geeft WordPress de opdracht alleen de core te updaten en de thema’s niet te downloaden. Je zou kunnen stellen dat dit ook een lichte vorm van beveiliging is.

Download nu

WebsiteNazorg.nl's Tips & Tricks

WebsiteNazorg.nl's Tips & Tricks

× Hoe kan ik je helpen?