Google Analytics 4 Overstapservice

Overstappen vanaf €39,99!

14 oktober 2020 heeft Google de toekomst van Google Analytics gelanceerd. Met Google Analytics 4 (voorheen App & Webproperty) verzamel je nog meer data over het gebruik van jouw website. Hoe lang Google het oude Universal Analytics nog zal ondersteunen, is nog onbekend. Begin dus nu met het opbouwen van data in Google Analytics 4 zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Is jouw Google Analytics account na 14 oktober 2020 aangemaakt, dan maak je al gebruik van Google Analytics 4 en niets te doen.

Google Analytics 4 Overstapservice

Voor eenvoudige websites
39
99
eenmalig
  • Account opzetten
  • Gebruiker(s) toegang geven
  • Exclusieve WP plugin
Populair

Google Analytics 4 Overstapservice

Voor websites met filters
1 per minuut
  • Account opzetten
  • Gebruiker(s) toegang geven
  • Exclusieve WP plugin
  • Migreren van de filters

Bel of app naar 024 204 22 99

Wat is er nieuw

Met Google Analytics 4 zet Google de lijn uit voor de komende jaren. Een compleet nieuwe software gebouwd om optimaal gebruik te maken van AI. Zo wordt het gemakkelijker om marketinggerichte beslissingen te nemen. Voor iedereen die producten of diensten verkoopt via zijn of haar website, zijn de nieuwe vormen van analyse zeer waardevol om beslissingen op te nemen.

Zo krijg je door de diepere integratie met Google Ads beter zicht op de terugverdientijd van jouw marketingcampagnes. Ditzelfde gaat ook op voor YouTube. Met de nieuwe integratie zie je hoe kijkers van videocontent converteren op jouw website.

Door gebruik te maken van Marketing ID’s en Google Signals kan Google Analytics 4 meer inzichten bieden in het gedrag van jouw bezoekers. 

Door de nieuwe opbouw van de code, verwacht Google jaren vooruit te kunnen met Google Analytics 4. De komende jaren zullen regelmatig nieuwe features verschijnen die direct beschikbaar zullen zijn voor jouw als gebruiker. 

Datamigratie

Google Analytics is compleet nieuwe software die data op een compleet nieuwe manier verwerkt. Het nadeel hiervan is dat bestaande data niet gemigreerd kan worden. Sterker nog, je kunt in de overgangsperiode prima beide vormen van Google Analytics naast elkaar draaien. Zo ervaar je beter het verschil tussen de oude en nieuwe versie van Google Analytics.

Analytics 360

Voor de echte power user komt Google binnenkort ook met Analytics 360. Grote organisaties kunnen SLA’s aan gaan met Google en zelf diepgaande bigdata integraties opzetten met Google Analytics. Deze stap van Google laat zien hoe toegewijd het is om deze nieuwe Google Analytics een succes te maken.

Exclusieve WordPress Plugin

Speciaal voor de overgang naar Google Analytics, lanceert WebsiteNazorg de Google Analytics 4 plugin. Deze wordt op maat gemaakt voor jouw website zodat deze zo snel mogelijk is. Dat is weer beter voor jouw score in Google. Deze plugin is inbegrepen bij deze Google Analytics 4 Overstapservice.

Google Analytics 4 en de privacywetgeving

Net als bij de oude Universal Analytics code is het mogelijk om te voorkomen dat Google zogenaamde persoonlijk identificeerbare informatie (PII) ontvangt. Wij zorgen dat dit correct staat ingesteld.

× Hoe kunnen we je helpen?