Is Domain Authority belangrijk voor SEO?

Het is een getal dat vaak voorbij komt; domein autoriteit. Ooit bedacht door MOZ, maar inmiddels heeft zo ongeveer iedere SEO tool daar wel een eigen variant op bedacht. Meestal op een schaal van 1 tot 100 en een belangrijke graadmeter hoe goed jouw website is… maar is dat wel zo?

.Firewall Oktober 2022

Hoeveel data verstook je nou met je website? Vroegâh kreeg je op het gemiddelde hostingpakket meteen al een cap op hoeveel data jouw website mag verstoken. Tegenwoordig wordt het veelal weggemoffeld onder een fair use policy. En dat is prima. Uitrekenen wat een klant verstookt en daarop factureren levert extra werk op en wisselende rekeningen […]

Historische verandering voor WordPress op komst

Matt Mullenqweg staat bekend als de godfather van WordPress, maar hij is vooral de grote baas van Automattic. Het bedrijf achter WordPress, WooCommerce, MailPoet en vele andere tools in het WordPress ecosysteem. Afgelopen week stelde Matt een nieuwe strategie voor waar wij bij WebsiteNazorg al wel heel blij van worden.

Google: Robots Metatags zijn geen ranking signals

Google negeert al jaren de Metatag voor titels als ranking signal en ook die voor omschrijvingen levert geen bonuspunten op in de race naar de top. De Metatag voor Robots is dat ook niet, maar is toch niet een tag die je over het hoofd moet zien.

Gaat snelheid deel uitmaken van de WP Health Check?

Het performance team van WordPress heeft een voorstel ingediend om belangrijke nieuwe check standaard beschikbaar te maken voor de sitediagnose functie die onder gereedschap is te vinden in WordPress. Het gaat om een tweetal checks die beoordelen of je wel voldoende doet aan caching, om jouw site te versnellen.

Emoticon domeinnamen registreren via WebsiteNazorg.nl

22021674816 62b85c7a 3175 4fa7 a557 bcde0d29b540

De Opera browser ondersteunt nu het browsen op basis van emoticons. Zo registreerden we de set 📺💻📱⌚ voor de publicatie GadgetGear.nl. Hoewel de Opera browser nog maar een klein marktaandeel heeft, kan het registreren van een domeinnaam op basis van emoticons een slimme keuze voor de toekomst zijn.

Accepteert jouw webshop al Google Pay?

g pay

Sinds vandaag is het mogelijk voor consumenten en bedrijven om gebruik te maken van Google Pay voor betalingen. In fysieke winkels kunnen ze afrekenen met hun smartphone en binnenkort met hun smartwatch. Maar Google Pay kan ook gebruikt worden op webshops.

4x Gratis te gebruiken foto’s voor jouw website

lens camera lens focus focussen 1209823 pixabay

Maatwerk fotografie is niet voor iedereen betaalbaar en soms vallen ook betaalde stock foto’s buiten het budget voor de website waar je aan werkt. Wij verzamelden een aantal sites waar je gratis te gebruiken foto’s voor jouw website kunt vinden.